DIT WEET IK

Dit weet ik. Dat God met mij is.
Psalm 56:10b

Met deze wetenschap kunnen wij op de aarde deelnemen. Wat er ook gebeurt is en gebeuren zal, Hij naast ons. Als een schaduw- zo onophoudelijk dichtbij.

Ook in deze eindtijd zijn wij het gelukkigst als wij doen waar God vreugde in heeft. Hem liever dan iets of iemand. En onze medemens. Zo lief als ons zelf.

In deze tijd wordt er meer dan ooit gepubliceerd. Het is goed om geïnformeerd te zijn. Nog het meest over de wil van Christus. Hij weet het.

De wereld zal lijden. Zijn mensen zullen lijden om Zijn naam. Het kan ons hoofd kosten- onze naam. Lijden sluit de liefde van God binnen. Hoogst persoonlijke Geest in ons!

God mét ons. Dat weten we. Hij Zélf is de Man van die woorden. Daarom hoeven wij niet te vrezen. God zal met ons zijn tot de dood ons van de aarde scheiden zal.
En daarna.
 
Dit wetend bagatelliseren wij ons gevoel niet. Er is naast vreugde zoveel pijn. Tot wij Hem zien. Jezus komt spoedig of wij gaan spoedig tot Hém.
 
Dit weet ik. God is Vrede. Onbeschrijflijk zijn grootheid versus onze kleinheid. Ik zoek wat woorden maar vind er geen. Zijn vrede gaat inderdaad ons verstand te boven.